Annonserte flerspiller til «Ghost of Tsushima»

Kommer som gratis utvidelse.

17. august 2020 18:41

(PressFire.no): Det er med en ny trailer at Sucker Punch og Sony annonserer at det nå kommer egen flerspillerdel til suksessen «Ghost of Tsushima».

Spilldesigner Darren Bridges fra spillstudioet forklarer i et innlegg at den nye modusen, som har fått undertittelen «Legends», er inspirert av japansk overtro og folkeeventyr.

Det er heller ikke snakk om en konkurransedel, men hvor to til fire spillere samarbeider.

Spillerne får velge mellom fire forskjellige typer figurerer – Samurai, Hunter, Ronin eller Assassin – alle med unike egenskaper.

Sammen med oppdateringen kommer det også noen historiebaserte oppdrag hvor to spillere skal samarbeide for å håndtere økende vanskelighetsgrad.

Det hører også med til historien at der originalspillet holder seg noenlunde realistisk vil det nye spillet inkludere magiske evner og vesener.

Foreløpig er ikke eksakt slippdato avslørt, foruten «høsten 2020». Det påpekes også at modusen krever PlayStation Plus-abonnement for å spilles – i tillegg til selve spillet, naturligvis.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3