Annonserte «Kingdom Come Deliverance II»

18. april 2024 20:22

(PressFire.no): Utvikler Warhorse har avslørt sitt neste spill, og ikke overraskende er det snakk om en oppfølger til deres hit «Kingdom Come Deliverance» fra 2018.

Originalen solgte mer enn seks millioner eksemplarer, kunne Warhorse fortelle for et par måneder siden, og det har resultert i at studioet – og ambisjonsnivået – har økt betraktelig.

Utviklerne sier at de har vokst fra elleve til mer enn 250 personer siden det første spillet, og at oppfølgeren har tatt seks år å lage.

https://www.youtube.com/watch?v=R48DEEjyS5k

«Kingdom Come Deliverance II» foregår i den tyske byen Kuttenberg, ikke langt unna Frankfurt, og følger den samme protagonisten som i det forrige spillet, Henry –

Spillet er minst dobbelt så stort som det forrige, forteller utviklerne, og robuste systemer for hvordan du interagerer med innbyggere og soldater er lagt til – for eksempel vil folk reagere på hvordan du svarer dem og over tid vil ryktet ditt spre seg. Et nytt kriminalitetssystem er også på plass, og det skal være stor frihet i hvordan du tilnærmer deg det meste.

– Du kan være med å hjelpe verden eller hjelpe til med å straffe den for dens synder, forteller utviklerne.

Det første spillet fikk godt skussmål for slåssingen, og det har blitt bygd ut denne gangen – og i tillegg til sverd og stridsklubber er det nå lagt inn armbrøst og tidlige kruttbaserte skytevåpen.

Spillet kommer mot slutten av året til PS5, Xbox Series S/X og PC.

https://www.youtube.com/watch?v=wMZFM6JC47Q

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3