Det «norske» spillet «Vigor» kommer omsider til PC

18. april 2024 15:03

(PressFire.no): Gratisspillet «Vigor», som er satt til et postapokalyptisk Norge, kommer omsider til PC.

Det er den tjekkiske utvikleren Bohemia Interactive, også kjent som utviklerne av «Arma», «DayZ» og «Operation Flashpoint», som avslørte PC-versjonen i en livestream, hvor de også svarte på spørsmål om den versjonen.

Spillet er i hovedsak satt til Nord-Norge, der du reiser rundt i områdene rundt Tromsø, Finnsnes og Nordkjosbotn – og har siden lanseringen i 2018 blitt spilt av mer enn 20 millioner spillere, forteller utviklerne.

Det er et overlevelsesspill, dette, men ikke nødvendigvis et der du skal skyte de andre spillerne. Selv om dette er noe du kan gjøre (og du kommer sannsynligvis til å bli skutt på), så er målet å få tak i loot du bruker til å oppgradere basen din.

Så langt har spillet vært ute til Switch, PS4, PS5, Xbox One og Series S/X – men nå kommer det altså en PC-versjon i mai.

Spillet har støtte for krysspilling på konsoll, men PC-versjonen vil i utgangspunktet ikke ha dette, i hvert fall i early access-perioden – men det planlegges at alle versjonene skal kunne spille mot hverandre.

https://www.youtube.com/watch?v=nHXuo60nnIc

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3