Disse spillene gjorde Game Boy Advance magisk

Vi lister opp fem av de beste Game Boy Advance-spillene i ukas podcast.

18. april 2024 15:40

(Rad Crew): Det er nesten umulig å ha vært gamer på 2000-tallet og ikke ha ett eller annet forhold til Game Boy Advance, til og med om du var en Playstation-entusiast.

I ukas episode får vi besøk igjen av Jens Erik Vaaler som i tillegg til å ha vært  Rad Crew-gjest flere ganger også har vært community manager i Funcom og Frontier, og vi snakker om fem av de beste Game Boy Advance-spillene noensinne.

Har du noen favoritter? Del med oss i kommentarfeltet! 

Vi snakker også om «Fallout»-serien og hvordan det er litt synd at det tydeligvis tar Bethesda 15 år å lage et nytt «Fallout» nå om dagen, for akkurat nå som hypen er på topp må folk fyre opp et spill fra 9 år tilbake for å få sin radioaktive dose.

Kanskje de burde la Obsidian eller noen andre prøve seg igjen?

Vi snakker også om «WWE2K24» som faktisk leverer god wrestling i år. Rett og slett en solid pakke med veldig bra sofa-slåssing for deg som ønsker at du var Roman Reigns eller Rhea Ripley. Og hey - vi klandrer deg ikke for det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3