«Ghost of Tsushima» blir film med «John Wick»-regissøren

25. mars 2021 18:42

(PressFire.no): Det er filmsiden Deadline som kan avsløre at Sony Pictures og PlayStation Productions jobber med filmatiseringen av fjorårets spillsuksess «Ghost of Tsushima».

De kan også avsløre at det er «John Wick»-skaper og regissør Chad Stahelski som skal stå for regien.

Spillstudioet Sucker Punch skal fungere som såkalte Executive Producers.

- Vi elsker å jobbe med kreative partnere som Chad, som har en lidenskap for spilene våre og sikrer berikende overføring som vil glede fans og nytt publikum, sier sjefen fra PlayStation Productions Asad Qizilbash.

I «Ghost of Tsushima» tar man rollen som samuraien Jin Sakai, som er den siste gjenlevende av sin klan og som forsvarer Tsushima mot en mongolsk hær.

Det hører også med til historien at «Ghost of Tsushima» er tungt inspirert av den legendariske japanske filmskaperen Akira Kurosawa. Stahelski har Kurosawa-filmen «Seven Samurai» som en av sine absolutte favorittfilmer.

Flere av merkevarene fra PlayStation er nå på vei til tv-er og kinolerretet – «Uncharted» med Tom Holland og Mark Wahlberg er mer eller mindre ferdig filmet og HBO jobber med en tv-serie basert på «The Last of Us».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3