Her er alt som kommer i storoppdateringen til «Starfield» denne måneden

1. mai 2024 18:40

(PressFire.no): Bethesda har avslørt den neste store oppdateringen til «Starfield» som kommer om bare et par uker.

Den mest umiddelbare endringen er at kartene på de forskjellige planetene har fått en totaloverhaling og faktisk ser ut til å kunne brukes skikkelig denne gangen.

Nye kart!

Spillet får også en ny «extreme»-vanskelighetsgrad, og du vil nå kunne sette parametere og vanskelighetsgrad individuelt på deler av spillet.

For eksempel vil du kunne bestemme om du vil få helse når du sover, skru opp eller ned skaden du tar, hvor mye penger kjøpmenn har, hvor mye du kan bære og lignende.

Alt dette vil påvirke hvor mange erfaringspoeng du tjener.

Et mystisk valg i menyene som ikke forklares er «sustenance», næring, som kan hinte om at du med denne skrudd på kanskje kan sulte eller tørste ihjel?

Mer valgfrihet.

Du får også dekorere innsiden av skipene dine, der du nå også kan velge skipsdeler som er helt tomme slik at du selv kan ordne innsidene selv.

På Xbox Series X vil spillet få nye moduser for grafikken, der folk nå kan velge mellom 30, 40 og 60 bilder i sekundet.

Du vil også kunne velge å droppe zoomingen som skjer når du snakker med noen.

Ikke lenger den klassiske Bethesda-zoomen.

Noen småendringer i måten spillet viser inventaret ditt kommer også, med bedre muligheter for sortering.

Bethesda pratet også litt om hva som skjer ut over mai-oppdateringen. For eksempel vil spillerne etter hvert få tilgang til en bil som kan kjøres rundt på planetene, og det jobbes med nye quests – i tillegg til tilleggspakken «Shattered Space» som kommer senere i år.

Brommmmmm

Creation Engine, som er modifiseringsverktøyet til spillet, er også blitt sendt ut til moddere for betatesting, kunne Bethesda avsløre.

Du kan se mer om de forskjellige oppdateringene som kommer 15. mai til Xbox og PC i videoen under. For de som er utålmodige er oppdateringen allerede ute på Steam Beta!

https://www.youtube.com/watch?v=3ObHRMHtTMY

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3