Her er første kikk på Hobbit-spillet «Tale of the Shire»

22. april 2024 23:33

(PressFire.no): Det er bare å spenne på seg bukseselene, fyre opp det beste løvet fra Longbottom og snurre i gang frokost nummer to: I år kommer «Tales of the Shire», et kosespill satt til Hobbitenes hjemlige trakter.

Det er Wētā Workshop som står bak spillet – et spillstudio som eies av filmeffekt-selskapet med samme navn, og som stod bak mye av arbeidet på Peter Jacksons legendariske filmtrilogi.

Spillet er et énspillerspill hvor du skal bo i et lite høl i bakken som du skal fikse opp – og selvfølgelig gro mat nok til å brødfø halve Bree.

https://www.youtube.com/watch?v=6pu71Wyk2HA

Akkurat når spillet er satt i forhold til bøkene vites ikke, men om en skal tolke den gode stemninga i spillet så er det neppe under strabasene med Saurons ring.

I stedet kan det jo tenkes at dette er satt til en tid etter at Sam har tatt turen over havet etter hundre år som ordfører, og kanskje er det noen hint til hva som har skjedd etterpå å finne?

Uansett, spillet kommer i løpet av året til Xbox Series S/X, PlayStation 5, Switch og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3