- Mange vil nok bli skuffet

«Wolfenstein Youngblood» har bra action, men ofrer historiefortellingen.

1. august 2019 12:48

(PressFire.no): Det er mye som er bra i «Wolfenstein Youngblood»: Fantastisk skyting, forbedret nivådesign og god flyt i kampene. Men ved å ofre mye av historiefortellingen som gjorde forgjengerne så godt likt, har noe utvilsomt gått tapt. Vi i Rad Crew tror det kanskje vil skuffe spillerne som forventer noe i stilen til «New Colossus».

I denne episoden snakker vi nettopp om hvorfor vi tror nye «Wolfenstein» vil splitte fansen, selv om det absolutt er mye som er bra med spillet også. 

Vi fortsetter også vår nesegruse beundring av «Dragon Quest Builders 2», et spill som er så utrolig digert og generøst at det er nok til å fylle tre-fire andre såkalte AAA-spill, og det uten en eneste mikrotransaksjon i sikte! Og bygginga er så sykt engasjerende at timene bare flyr.

Pluss: Hvor er Will Wright i det siste? Eller Roberta Williams for den slags skyld? Vi tar for oss fem kjente spilldesignere som ikke har gitt mye lyd fra seg de siste åra, i ukas Topp 5-liste. Og i nyhetene tar vi for oss PS4 sine nye salgstall, som sementerer konsollen som en av de mest vellykkede noensinne. Og konsollenes tidsalder skulle liksom være over? Pøh.

Vi har også et gjensyn med «Assassin's Creed Odyssey», et spill som etter vår mening ikke fikk oppmerksomheten det fortjente da det kom ut i fjor høst. Det er en mastodont av et spill som er godt skrevet, med en fantastisk realisert verden og en sjarmerende hovedperson (forutsatt at du spiller som Kassandra, men hvorfor skulle du velge noen andre?)

Snakkes i neste ukes episode, folkens!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3