Så, hva skjer med Xbox?

Vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

8. februar 2024 09:13

(Rad Crew): Erik fra PressFire (heisann, Erik (Hei hei, Jostein!)) satte seg ned med oss for å diskutere de kommende endringene til Microsoft sin strategi for Xbox. Neste uke skal sjefen sjøl, Phil Spencer, dele mer informasjon - men det stopper ikke oss fra å snakke om hvor vi tror ting kan være på vei.

Kommer Microsoft til å droppe maskinvare helt, eller vil de fremdeles lage egne konsoller men likevel tilby alle spillene sine på Playstation og Nintendo sine konsoller? Uansett er det store endringer på vei, og vi lurer på om vi snart kan spille «Halo» på PS5 eller hva.

Jeg har også spilt «Suicide Squad: Kill the Justice League» i sin helhet og gir min omtale av det mye omtalte spillet. Det lever ikke opp til Rocksteady sine beste spill, men er det likevel noe å hente der? Hør episoden for å finne ut!

Pluss: Spillåret er allerede fullspekka med gode spill, og nå er «Persona 3 Reload» ute også. Enda et 100+ timers RPG, folkens. Men denne bør du spille, for dette er virkelig en lekker remake. Vi diskuterer hvorfor i ukas episode. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3