«Silent Hill: Ascension» kommer til Halloween. Isj.

Den interaktive serien skal være en live-opplevelse. Isj.

9. oktober 2023 12:02

(PressFire.no): Første episode av det interaktive tv-showet «Silent Hill: Ascension» slippes til Halloween – som er 31. oktober. Her hjemme er derimot tidspunktet for premieren etter midnatt, altså 1. november.

Det er ikke snakk om et vanlig spill dette, men heller en slags variant av «Twitch Plays» for de som har opplevd det: Tusenvis av «spillere» stemmer over valg som skal gjøres i serien – og valget som stemmes frem blir stående.

Det er selskapet Genvid som har utviklet serien, og CEO Jacob Navok har tatt til sosiale medier for å forklare litt nærmere hvordan det hele vil foregå:

Alle store valg som gjøres i serien vil ligge ut til avstemming i minst 24 timer før episoden kommer ut, og ekstra viktige valg i «flere dager».

Som gjør at det hele ikke er så «live» som en kanskje skulle trodd først – noe som kanskje er like greit, all den tid episodene er satt til å gå klokken 03:00 norsk tid.

Men det tar jo også litt luften ut av ballongen at ting sannsynligvis er avgjort allerede når du får sett episoden. Det skal likevel være noen elementer som kun er der om du ser det live, uten at det er helt klart hva dette er.

Det skal også være mulig å låse opp valgene som ikke ble tatt, slik at du kan se hvordan ting ville utartet seg – men dette er da altså ikke «canon», som Navok forteller. I tillegg til dette vil det være daglige utfordringer å bryne seg på i appen.​

Uansett, den første episoden kommer altså natt til 1. november. Du kan se den ved å laste ned «Silent Hill: Ascension»-appen på smarttelefonen din – som er gratis.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3