To splitter nye «Silent Hill»-spill er på vei

20. oktober 2022 00:25

(PressFire.no): To nye spill i «Silent Hill»-serien er blitt annonsert av Konami, i tillegg til en remake av «Silent Hill 2».

«Silent Hill f» er navnet på et nytt spill som lages av Neobards Entertainment – utviklerne av blant annet «Resident Evil RE:Verse», og som hjalp til med oppussingen av «Resident Evil 2» og «Resident Evil 3».

Skal vi tolke traileren vil spillet være satt til en landsby i Japan og være av den heller utrivelige sorten, der landsbyen ser ut til å være dekt i en sopp som vokser på (og i) folk.

Historien er skrevet av Ryukishi07 (hans ekte navn er ikke kjent), som har skrevet blant annet «Loopers» og «When They Cry»-spillene.

Tidligere Nintendo-mann Motoi Okamoto skal være produsent, etter å ha jobbet på spill som «New Super Mario Bros.», «Wii Fit» og «Wii Play». Et litt annerledes prosjekt dette, kan man si.

Ingen lanseringstid ble avslørt, og ikke hvilke plattformer spillet kommer til heller. Det kan være en stund til vi får se spillet til salgs, med andre ord.

https://www.youtube.com/watch?v=rPNXE_q4BdE

Det andre spillet annonsert i dag ​er «Silent Hill: Townfall»

Det er ikke mye informasjon å få ut av traileren, men spillet utviklet av No Code, et skotsk utviklingsstudio som tidligere lagde «Stories Untold» og «Observation». Det er Annapurna Interactive som skal gi ut spillet.

En av regissørene på spillet, Jon McKellan, sier at studioet skal «respektere kildematerialet», men at de skal gjøre noe som er «litt annerledes».

Mer informasjon om spillet skal komme neste år.

https://www.youtube.com/watch?v=_ccYsjz_EtQ

Mye å glede seg til for fans av serien, med andre ord.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3