Xbox med show under årets «ikke-E3»

Etterfulgt av dypdykk i det neste «Call of Duty»?

1. mai 2024 23:44

(PressFire.no): Det er litt over én måned til årets «ikke-E3» (fordi E3 er lagt ned) går av stabelen.

Les også: Her er alle ikke-E3-tidspunktene du trenger.

Nå bekrefter Microsoft at de kommer til å ha en av sine «showcase»-sendinger søndag 9. juni.

Der skal kommende spill vises fram, og vi forventer kikk på blant annet «Indiana Jones and the Great Circle», og det ryktes at både «Gears of War» og «Call of Duty» dukker opp.

Faktisk så varsler Microsoft at de skal ha enda en sending rett etter showcasen, som fokuserer på en etablert serie. For å tease oss har de lagt ut dette bildet:

Hva kan det være? Call of Duty. Det er alltid Call of Duty.

Dette bildet viser (blant sladdet tekst) et emblem av en trehodet hund.

Tilfeldigvis har «Call of Duty» nylig blitt oppdatert, og kodesnokere har funnet en fil som heter «jup_br_s3_cerberus_reveal_steel» i oppdateringen.

Den filen ser slik ut:

Hoinn.

Og Cerberus (eller Kerberos) er jo den trehodete hunden som vokter underverdenen i gresk mytologi – i tillegg til å være det ryktede kodenavnet på det neste «Call of Duty»-spillet, som angivelig skal være av «Black Ops»-varianten.

At vi får en «Call of Duty»-sending virker dermed riiiimelig klart – og denne skal altså skje rett etter Xbox-presentasjonen.

Det hele starter søndag 9. juni klokken 19:00 norsk tid.

Nysgjerrig på alle tidene som skal være under ikke-E3 i år? Sjekk ut vår oversikt her, som vi har oppdatert med de siste tidene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3