Tina ville hjelpe kvinner med å onanere

Men Apple ble gledesdreper.

19. mai 2014 12:08

(PressFire.no): Å elske kroppen din, på alle måter, er ikke en synd. Ikke mer skam, ingen flere hemmeligheter. Denne vulva-en har tatt på seg et oppdrag: å frigjøre verden for dumme sosiale stigma.

Slik innledes beskrivelsen av appen HappyPlayTime, et slags spill som skal lære kvinner hvordan de skal onanere.

Ment å fjerne barrierer

Ifølge utvikleren Tina Gong skal appen hjelpe med å fjerne barrierer, så godt det lar seg gjøre, og dermed også «å ta det første steget for å gjøre kvinner virkelig seksuelt frigjorte.»

Å være komfortabel med sine egne seksuelle lyster er et krav for både være i stand til å ta i mot og gi nytelse, heter det videre.

Men Apple ble gledesdreper før HappyPlayTime i det hele tatt kom ut på markedet, for det ble rett og slett for sterk kost for teknologigiganten.

- Upassende

– Vi setter pris på tiden og ressursene du har brukt for å utvikle for iOS, men konseptet for appen din er ikke noe vi føler passer for App Store, heter det i avslaget til Apple.

Grunnene som oppgis er at appen er «svært støtende» og at det inneholder «pornografisk materiale.»

Utvikleren bak appen skriver i et blogginnlegg at hun visste at hun tok en sjanse da hun utviklet spesifikt for Apple-plattformer, men at hun var optimistisk da intensjonene med appen var så positive.

Til Android i stedet

Hun beskriver også en telefonsamtale med personen som vurderte appen som sympatiserende, men at det virket som om det var utenfor hennes kontroll.

Avslaget skal ha kommet kort etter telefonsamtalen.

Nå skal hun jobbe med å skru om på appen, slik at den kan lanseres på Android. I tillegg jobbes det med en versjon som kan lanseres rett i en standard nettleser.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3