«Alan Wake 2» er morsomt og skummelt, og herlig finsk

Vi snakker om Remedy sitt nyeste spill i ukas Rad Crew-podcast.

2. november 2023 18:43

(Rad Crew): «Alan Wake» er tilbake med en oppfølger som så langt virker som den er et av årets beste spill. Dette syns vi i alle fall her i Rad Crew-redaksjonen, etter å ha tilbrakt betydelig med tid i skoene til nevnte forfatter, og den andre nye hovedrollefiguren Saga Andersson.

Med inspirasjon fra «Twin Peaks», «True Detective» og bøkene til Stephen King klarer Remedy å spinne en ganske unik historie. Det hjelper også at de laget «Control» som utvidet Alan Wake-universet til å bli enda mer spennende. Vi snakker om spillet i ukas episode!

Og i spillnyhetene: Det verste året for folk som jobber spillbransjen fortsetter dessverre, der Bungie nå er siste firma til å si opp mange ansatte.

I ukas Topp 5 snakker vi om parallelle verdener i spill, der hele verdenen blir speilet av en annen som du kan utforske: Ofte en ganske mørk og dyster en. Noen som husker «Metroid Prime 2: Echoes».

Nyt episoden så snakkes vi neste uke i Rad Crew.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3