«Factorio 2.0» og stor utvidelse kommer til høsten

5. juli 2024 22:00

(PressFire.no): Utviklerne bak automatiseringsspillet «Factorio» har varslet at deres store utvidelsespakke «Space Age» kommer 21. oktober.

Utvidelsespakken legger til svært mye nytt innhold i spillet, og fortsetter der grunnspillet stanser: I det du forlater planeten du kræsjlandet på.

Turen vil nå gå til flere planeter: Vulkanplaneten Vulcanus, den iskalde planeten Fulgora og den myrfylte Gleba - og en fortsatt ukjent femteplanet. Alle med forskjellige materialer og måter å hente ut disse på.

Mellom planetene skal du bygge fabrikker på romplattformer og sende raketter fram og tilbake.

«Space Age» innfører også ny musikk, nye fiender og forsvarsmekanikker, fem kvalitetsvarianter av absolutt alle gjenstander og bygninger og nye togmekanikker.

Tog i lufta!

Utvidelsen vil koste penger, men samtidig som den kommer vil alle som eier spillet oppgraderes til «Factorio 2.0», en oppdatering som fikser en rekke systemer og legger til enda mer moro som vil stjele timene fra livet ditt.

For eksempel blir hele væskesystemet i spillet overhalt, roboter er smartere, tog vil fungere bedre og mer.

Du kan lese mer om både «Factorio Space Age» og 2.0-versjonen her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3