«The Marvels» er inspirert av «Final Fantasy VII: Advent Children»

8. november 2023 14:57

(PressFire.no): Filmen «The Marvels», som fortsetter det evig-utvidende Marvel-universet, har premiere i dag – og det viser seg at filmen er bygd på inspirasjon fra mer enn bare tidligere superheltfilmer.

I et intervju med IGN sier regissør Nia DaCosta at hun brukte «Final Fantasy VII: Advent Children» som referanse da hun pitchet filmen for studioet.

– Det er rett og slett en fantastisk, fantastisk film, og den har virkelig flotte kampscener og en fantastisk avslutningssekvens der hovedpersonen blir kastet opp i himmelen av alle de andre karakterene, sier DaCosta.

https://www.youtube.com/watch?v=uwmDH12MAA4

Hun sier videre at hun ikke ville at filmen skulle se ut som et faktisk spill, men at hun har tatt inspirasjon fra hvordan spillene forteller historier.

– De er så cinematiske nå. Tenk på «The Last of Us»-cut scenes, eller «Horizon Zero Dawn». Så for meg var det fra de beste spillene, de beste historiene du kan få, som inspirerer meg til å spille, og som jeg tror inspirerer folk til å se filmer som dette.

«Advent Children» var en film som fungerte som en slags oppfølger til PS1-spillet «Final Fantasy VII» – og som fikk forholdsvis alright mottakelse ved lansering (og noen ganske rabiate fans).

I etterkant har den fått en slags renessanse, både gjennom flere referanser i «Super Smash Bros. Ultimate» og som et eget mobilspill kalt «Ever Crisis».

https://www.youtube.com/watch?v=eBNj1jqy00I

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3