«1-2 Switch» får omstridt oppfølger – skal ha vært så dårlig at interne testere ikke ville gi det ut

4. juni 2023 18:25

​(PressFire.no): Det var for noen år siden at ryktene om en oppfølger til lanseringsspillet «1-2 Switch» begynte å svirre, og ikke fordi spillet var spesielt ønsket av fansen.

Originalspillet solgte godt, men er blitt sterkt kritisert for å bare være en samling med halvslappe minispill som gjerne varer i bare noen sekunder.

Oppfølgeren skulle ifølge en artikkel skrevet av spilljournalist Imran Khan være sterkt inspirert av «Jackbox Party Pack»-spillene, og nok en gang være en samling av småspill. Khan var derimot ikke sikker på om spillet noen gang kom til å bli annonsert, takket være sterk misnøye innad i Nintendo mot prosjektet.

Men Nintendo har nå annonsert «Everybody 1-2 Switch», som lar spillere spille mot hverandre enten ved hjelp av kontrollere eller smarttelefoner – og spillet skal komme ut allerede 30. juni.

Pump.

Kahns opprinnelige artikkel inneholdt derimot mer enn bare rykter om at spillet eksisterte: Spillet skal ha vært så dårlig at interne testere hos Nintendo troppet opp til ledelsen og sa at spillet rett og slett aldri burde gis ut – og at Nintendos gode utviklerrykte ville skades om det gjorde det.

Minispillene skal ha vært så kjedelige at spilltesterne ikke orket å spille ferdig hele runder, og testerne begynte å kalle hovedfiguren i spillet – en mann med en hestemaske – for «horseshit».

Spillet var opprinnelig tenkt å ha full pris, men det virker som om ledelsen i hvert fall har gitt seg der: Spillet har en veiledende pris på 30 dollar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3