Får vi et nytt «Metroid» på E3?

Det er lov å håpe. Det gjør hvertfall vi i Rad Crew.

8. juni 2017 14:15

(PressFire.no): «It's the most wonderful time of the year» heter det i sangen, og for vår del refererer den til den uka i juni der alle drømmer kan oppfylles, og like mange knuses.

Hvert eneste år på E3 fylles vi av forventninger, og i denne episoden av Rad Crew prøver vi å forutsi noe av det vi tror vil skje og noe av det vi håper vil skje. Alt dette i ukas Topp 5-liste! 

I nyhetene snakker vi blant annet litt  om muligheten for at «Bayonetta 2» kan komme til PC, og vi begynner allerede nå å dyppe tåa i litt E3-snacks. Men den verste nyheten er at vår alles favoritt Aisha Tyler ikke skal være vert for Ubisoft-pressekonferansen.

Endelig er «Tekken 7» her og vi har såklart testa det grundig i helga som var. Plutselig er slåssespillmarkedet ganske fylt av titler, og da er spørsmålet: har «Tekken 7» det som kreves for å hevde seg over f.eks «Injustice 2», eller kanske de kan leve side om side? 

Ellers: Are begynner omsider å nærme seg slutten av «Persona 5», og vi irriterer oss også over «Clash Royale».  

Til slutt hørte vi fra lytterne, som forteller om sine egne E3-forhåpninger. Ser dere neste uke på vår E3-livestream (som også blir gitt ut som episode). Følg med på vår Twitch-kanal rett etter Nintendo sin stream på tirsdag kveld (ca kl 19:00).

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3