Bungie skal begynne å utestenge «Destiny 2»-spillere som spiller med juksepaver

Selv om de ikke jukser selv.

27. april 2020 12:25

(PressFire.no): Utvikler Bungie sier juksing i «Destiny 2» er opp mer enn femti prosent siden januar, mye takket være «Trials of Osiris»-modusen som kom tilbake i mars – en spiller-mot-spiller-modus som går hver helg.

Juksingen skal være enda mer utbredt i de høyere ferdighetsnivåene.

Før den inneværende sesongen startet bannlyste Bungie i snitt 656 kontoer per dag for å jukse, mens dette nå er økt med over tre-gangeren, til hele 2133 per dag.

I en bloggpost går utviklerne gjennom de mest vanlige måtene å jukse på (de fleste jukser på pc), og hvordan de jobber med å stanse disse.

Der kommer det også fram at de endrer en viktig policy – lagkamerater er ikke lenger uskyldige.

- Vi forbeholder oss retten til å utestenge alle spillere som har nytt godt av juksing, selv om de selv ikke jukset, skriver Bungie.

Itj så fort, kis!

Dette inkluderer scenarier hvor spillere danner grupper med eller deler kontoinformasjon til en tjeneste som så jukser på deres vegne. Med andre ord får du smekk om du kjøper hjelp fra juksere for å booste kontoen din.

Men du vil også utestenges om du bare tilfeldigvis havner på lag med en som jukser.

- Hvis du søker etter noen å spille med og blir på lag med en jukser, rapporter dem. Hvis du blir med de til en «flawless», så kommer «ban-hammeren» og tar deg også, skriver Bungie.

Samtidig ser utviklerne også på å øke antallet timer som kreves i spillet for å være med på «Trials»-modusen – opp mot 100 timer. Dette er derimot ikke helt avklart enda, og de ønsker tilbakemeldinger før de innfører noe slikt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3