«Dinosaur Planet», den tidlige versjonen av «Star Fox Adventures», har lekket på nett

Se video.

22. februar 2021 12:22

(PressFire.no): Det var på starten av 2000-tallet at Rare jobbet med Nintendo 64-spillet «Dinosaur Planet».

Spillet skulle sette deg i potene til revene Krystal og Sabre i et «Zelda»-lignende eventyr, men etter å ha vist fram spillet til Nintendo ble utviklerne bedt om å heller inkludere «Star Fox»-dyrene og lansere det på den nye GameCube-konsollen.

Ut av dette fikk vi en merkelig miks av «Star Fox» og «Dinosaur Planet» i form av «Star Fox Adventures», og dett var dett.

Til nå i hvert fall, for originalspillet på Nintendo 64 er nå blitt lekket på nett i en spillbar utgave.

Spillet ble lagt ut på nettet av Twitter-bruker Forest of Illusion, som driver en nettside for å ta vare på Nintendo-innhold. Lekkasjen skal være av en ganske sen versjon av spillet – før det ble skrudd om til «Star Fox Adventures».

Såpass ferdig er det at det har både stemmeskuespill og musikk i seg. Spillet skal ha blitt kjøpt av en svensk samler som hadde det liggende på en CD i lang tid.

Det hele kan lastes ned via torrents og slikt om du ønsker det, men det advares mot at emulatorer ikke greier å kjøre spillet bra – det anbefales derimot å kjøre spillet på en faktisk Nintendo 64 via spesielle kassetter man kan legge inn spill på selv.

Akkurat det har Digital Foundrys John Linneman gjort i videoen under:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3