- Et av de beste spillene jeg har spilt

«Tears of the Kingdom» er en triumf. Her er ukas episode av Rad Crew.

18. mai 2023 13:17

(PressFire.no): Enkelte ting skurret for meg opp mot lanseringen av «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom». Utsettelsene, mangelen på informasjon, den aldrende maskinvaren som spillet kjører på. Og ville det bli for familiært etter de dusinvis av timene vi alle har brukt på «Breath of the Wild»?

Det tok ikke mye spilletid for å innse at det var ingen grunn til bekymring, for «Tears of the Kingdom» er en spilltriumf av de sjeldne. Hør ukas episode for alle inntrykkene våre av det som kanskje er det beste «Zelda»-spillet av dem alle.

Vi får også tid til litt nyheter i ukas episode, der ting begynner å se litt usikkert ut for den mye omtalte Microsoft-Activision/Blizzard sammenslåingen på tross av at EU nå har gitt grønt lys.

Men før alt dette: En Topp 5-liste over racing-franchisene som var en «big deal» inntil veldig nylig, men så plutselig forsvant. Hvor ble de av? Og hvorfor er det bare plass til så få racingspill nå om dagen?

Vi snakkes neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3