Får vi endelig spilt «Silksong»?

4. april 2024 09:57

(PressFire.no): Det har gått mer enn fem år siden oppfølgeren til det kritikerroste «Hollow Knight», kalt «Silksong», ble annonsert.

Etter dette har det kommende spillet fått nærmest en mytisk status – og stillheten fra utvikler Team Cherry har til tider vært øredøvende.

For et par år siden ble det klart at spillet blir en del av Game Pass fra lanseringsdagen, men akkurat når denne dagen kommer er fortsatt veldig usikkert. I mai i fjor ble det også klart at spillet internt har blitt utsatt.

Men nå kan det se ut til at et eller annet er i ferd med å skje.

For ikke bare har spillet nå blitt gradert hos det sør-koreanske aldersmerkingsorganet GRAC, hvor det har fått 12 års aldersgrense, men det har også dukket opp i en rekke nettbutikker på konsollene.

Spillet har fått oppføringer hos PlayStation Store, Nintendo eShop og Xbox Store – og sistnevnte nevner også en amerikansk 10+ aldersmerking og at PEGI har gitt det aldersmerkingen 7 år.

Microsoft har til og med begynt å markedsføre spillet på sine indieutviklersider ID@Xbox:

Om dette betyr at en endelig dato snart kommer (eller enda bedre, at spillet slippes) vites jo ikke, men at det nå har fått dato kan jo vitne om at det er bortimot ferdig utviklet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3