Får vi snart et nytt «F-Zero»-spill?

Ryktene svirrer.

8. september 2023 14:39

(PressFire.no): Ryktene svirrer om at Nintendo har tenkt å vise fram flere kommende Switch-spill i en av sine Nintendo Direct-sendinger denne måneden.

Ikke akkurat en voldsom spådom – selskapet har pleid å kjøre slike sendinger i september før.

Men det er Twitter-bruker Pyoro som nå sier at vi kan forvente oss nyheter om den lenge døde serien «F-Zero», som ikke har hatt et spill utgitt på nesten 20 år.

Personen bak kontoen har nemlig en litt bedre track record enn de fleste: Før forrige Nintendo Direct-sending lekket Pyoro både navnet på «Super Mario Bros. Wonder», at «Super Mario RPG» sk​ulle pusses opp og at et nytt «Detective Pikachu» ville være med i sendingen. Alle stemte.

Pyoro, som ikke poster så fryktelig ofte på Twitter / X, har også tidligere avslørt «Sonic Superstars», mobilspillet «Civilization: Reign of Power», «Samba de Amigo» og andre spill – før disse offisielt ble annonsert.

Vi skriver vanligvis ikke slike ryktesaker basert på én person i sosiale medier, men det har jo nå blitt såpass mange riktige spådommer der, altså – så når Pyoro nå på kryptisk vis sier dette:

Så må vi nesten høre litt etter. Programmeringsverktøyet MATLAB har en funksjon kalt «Fzero», som kalkulerer antallet nuller i en funksjon.

Om det er snakk om et nytt spill i serien, som ikke har fått en hjemmekonsollversjon siden «F-Zero GX» på GameCube – eller en remake/remaster av et eldre spill – er usikkert.

Ta det hele med noen klyper salt, okke som.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3