Fikser endelig pc-versjonen av «Halo» etter atten år

25. mai 2021 11:39

 (PressFire.no): Utvikler 343 Industries har begynt på fiksingen av den nå atten år gamle pc-porteringen av det første «Halo»-spillet.

I en tidlig utgave av en kommende oppdatering til «The Master Chief Collection» har en rekke grafiske feil som ble til i PC-versjonen av «Halo: Combat Evolved» nå blitt reparert.

Dette inkluderer en rekke feil med teksturene i spillet, som ikke hadde den samme «bump mappingen» som i originalen på Xbox, og som også manglet i samlepakken.

Samtidig er også røykeffekter lagt til igjen i enkelte rom, og energiskjold vil nå vise at de blir truffet (og «utladet»). Du kan se hvordan det hele ser ut denne videoen:

<iframe width="100%" height="400px" src="https://www.youtube.com/embed/6liGod2VMj4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3