«Goldeneye»-oppussingen er lekket - og kan spilles på PC

Slappers only!

4. februar 2021 02:50

(PressFire.no): Det tok ikke lang tid fra en komplett gjennomspilling av Nintendo 64-klassikeren «Goldeneye 007» plutselig dukket opp på YouTube for noen dager siden til spillet ble lekket.

Den sagnomsuste remasteren, bare kjent som «Goldeneye 2007 Xbox Live Arcade» var en oppjasset versjon av spillet laget av originalskaperne i Rare – men rot med lisensiering og det faktum at Rare ble solgt til Microsoft satte kjepper i hjulene for en utgivelse.

Men nå er altså spillet blitt dumpet på nett. Ved å fyre opp spillet i Xbox 360-emulatoren Xenia kjører spillet helt silkemykt.

Ti års forskjell.

Det er ikke gjort noe annet enn å pusse opp det grafiske – faktisk kan man hoppe mellom gammel og ny grafikk når som helst – men 60 bilder i sekundet er hyggelig etter hakk-o-ramaet som er i originalen.

Ut over dette er det en intakt flerspillermodus og muligheten for systemlink-flerspiller (som ikke fungerer).

De som har dumpet spillet har nok skjønt at det ville skape litt furore hos enkelte selskaper – når du starter spillet står teksten «Do you expect me to remove this Nintendo logo screen? No, Mr. Bond, I expect you to die».

Uansett er hele greia på nettet nå, og vil neppe forsvinne med det første.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3