Henry Cavill kan ha avslørt rolle i «Mass Effect»-produksjon

TV-serie eller film på vei?

25. februar 2021 10:17

(PressFire.no): Skuespiller Henry Cavill, kjent fra blant annet «Superman», «Mission Impossible» og «The Witcher» har lagt ut et uskyldig nok bilde på sin Instagram-konto.

Her ser vi Hr. Cavill i makeup-en på en eller annen innspilling eller oppsetting, men akkurat hva det er han har tatt bilde av vites ikke. Eller?

- Hemmelig prosjekt? Eller bare en håndfull papirer med tilfeldige ord på? Virker som du bare må vente å se, skriver Cavill lurt.

Men var han egentlig så lur? Papirene han holder opp i bildet har en del tekst på seg, men det er for uskarpt til å leses – for mennesker, i hvert fall.

(klikk for større)

Ved å kverne bildet gjennom Photoshop med tillegget Focus Magic, noe nettsiden GamePressure.com gjorde (og som vi også har verifisert), får vi napped vekk uklarheten og se enkelte av ordene. Fire av disse viser at vi har med et spillprosjekt å gjøre:

Cerberus

Reaper

Geth

Tali’Zorah

Alle disse ordene kommer fra «Mass Effect»-serien, der Tali er en av Commander Shepards medsammensvorne om bord på skipet Normandy. Teksten indikerer at dette er satt til tiden i «Mass Effect 2».

En film fra spillserien har lenge vært ryktet, men det virker som det alltid har falt gjennom. Om det blir noe av denne gangen vites ikke, men vi håper Cavill spiller Wrex.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3