Hvorfor fungerer dette så bra?

«Hot Wheels» er atter en gang kommet til «Forza». Her er ukas Rad Crew episode!

7. august 2022 22:10

(PressFire.no): Nå er ikke akkurat «Forza Horizon»-spillene de mest høytidelige og snobbete racingspillene selv til det vanlige, det er omtrent så langt unna «iRacing» eller det selvhøytidelige «Gran Turismo 7» som man kan komme. 

Men å putte leketøybiler som motstrider fysikkens lover på fargerike baner tusen meter opp i lufta er likevel ganske langt utenfor det du ellers finner i de spillene. Så hvorfor passer det så godt inn i «Forza Horizon 5»? Are og Stian diskuterer i ukas episode av Rad Crew.

Are har også spilt remaken av den glemte SNES-klassikeren «Live A Live» (hvordan uttaler du det egentlig?), og tross - eller kanskje på grunn av - de farlig vanedannende egenskapene til «Power Wash Simulator» har dette også blitt spilt i forkant av ukas episode. 

Våre verter diskuterer også arbeidsvilkårene i Ubisoft som har blitt belyst av gruppen som består av de ansatte hos gigant-utgiveren, «A Better Ubisoft».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3