I går skrudde Nintendo av online på Wii U

Nå har fansen skrudd det på igjen.

10. april 2024 16:58

(PressFire.no): Fansen does what Nintendon't, eller noe sånt.

I går var det over og ut for spilling på nett på 3DS og Wii U etter at Nintendo dro ut nettverkskabelen — men takket være fan-prosjektet Pretendo kan man allerede spille online igjen.

På Wii U, enn så lenge.

Tidligere har Pretendo, som kjører en egen «falsk» online-server, krevd at du fikler og hacker konsollen din, men nå har de avslørt en langt enklere måte å gjøre det på.

Du trenger bare å endre DNS-adressen i internettinnstillingene på konsollen til 88.198.140.154, og vippa fallera så vil de fleste spillene fungere på nett igjen.

Det inkluderer alle Nintendo-spill og mange tredjepartsspill, men ikke spill og apper som bruker egne servere (utviklerne nevner «Watch Dogs», YouTube og Miiverse, for eksempel).

Pretendo har mer info på sine nettsider, inkludert hvordan du setter opp en konto for å spille (du kan ikke bruke Nintendo-kontoen din) og overføring av lagringsfiler.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3