- Ikke et nytt «Dead Space»

Vi diskuterer «The Callisto Protocol» i ukas episode av Rad Crew.

8. desember 2022 15:39

(PressFire.no): På tross av de umiddelbare visuelle likhetene mellom «The Callisto Protocol» og «Dead Space» og det faktum at flere av «Dead Space» utviklerne bidro til det nye skrekkspillet, så ligner ikke «The Callisto Protocol» såååå mye på sin angivelige hovedinspirasjon fra 2009.

Det minner meg mer om spill som «The Order 1886» og «Ryse Son of Rome», men klarer likevel å gjøre sin egen greie. I ukas episode diskuterer vi hvordan «The Callisto Protocol» lykkes i mange ting, bare ikke nødvendigvis de tingene vi trodde det ville lykkes med.

Vi får også besøk av Irene Marie Sørensen, AKA Ircha Gaming på Youtube, som blir med for å snakke litt om youtube-karrieren sin og hvilke spill hun spiller akkurat nå.

I tillegg kommer vi innom enda et skrekkspill, nemlig «Signalis» som er en herlig hyllest til klassiske «Resident Evil», en skikkelig Gamepass-perle!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3