- Ingen grunn til å ikke sjekke ut «Dragon Quest XI» nå

Enda bedre på Switch. Dette pluss «Link's Awakening» og mye mer i ukas Rad Crew-podcast.

4. oktober 2019 10:05

(PressFire.no): Et år har gått siden «Dragon Quest XI» gjorde debut her i Europa, og nå er en ny versjon ute på Switch. Og vet du hva? Det har blitt enda bedre. 

Greit nok at grafikken ikke helt kan måle seg med PS4- og PC-versjonen men så mange andre forbedringer følger med på Switch at man rett og slett ikke kan ignorere det. I ukas episode av Rad Crew forklarer vi hvorfor du ikke har noen unnskyldning lenger. Hvis du liker eventyrhistorier eller JRPG-spill: Spill «Dragon Quest XI» for pokker! 

Det blir også mer «Link's Awakening»-prat, et spill som både Are og Stian i Rad Crew-redaksjonen har fullført og som de kaller en «nærmest perfekt remake». Ikke småtteri det der. Jeg gleder meg til å prøve det selv. 

Aleksander og Thomas blir med på showet for å snakke om henholdsvis «Borderlands 3» og «Control», to av høstens storspill som fremdeles har hemmeligheter og finurligheter å avsløre, noe vi gjør på dette showet!

I ukas Topp 5-liste senker vi lista ytterligere for hvor idiotiske Topp 5-lister det går an å lage. Denne gangen lot vi oss inspirere av filmografien til komiker og skuespiller Jim Carrey, og lister fem spill som er direkte basert på filmene hans. Vi hadde glemt at det var et «The Mask»-spill på SNES - om vi noensinne visste det til å begynne med.

Og i nyhetene: Tencent kjøper Funcom, hunder og katter lever sammen, massehysteri! Tok dere den? Vi kommer også nemlig litt inn på remasteren av 2009-«Ghostbusters»-spillet!

Kos dere med showet, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3