- Jeg både elsker og hater «PowerWash Simulator»

Hvorfor klarer jeg ikke stoppe? Her er ukas Rad Crew-podcast.

21. juli 2022 10:20

(PressFire.no): OK, jeg innrømmer det. Jeg har vært hekta på klikkerspill som «Cookie Clicker» før. Men jeg var ikke forberedt på at høytrykkspylerspillet «PowerWash Simulator» skulle trigge mange av de samme tingene i hodet mitt som klikkerspill gjør, og ta opp timesvis av min tid - tid jeg kunne brukt på «Final Fantasy XIV Online»!

Det er noe som er vilt tilfredsstillende med å spyle skitne overflater slik at de blir rene, og det vet utviklerne bak «PowerWash Simulator». De utnytter det på det groveste, og jeg både elsker og hater det. Hør hvorfor i ukas episode av Rad Crew!

Erik fra PressFire joiner også for å snakke om de verste menysystemene i spill, deriblant to spill som knapt lot seg starte i det hele tatt - kun fordi menyen er så lite gjennomtenkt.

I tillegg prater vi om «Doom Eternal» som jeg nylig har rundet, i tillegg til spill som «The Talos Principle», og den utrolig eksentriske, men fascinerende nostalgibomba «Last Call BBS» som jeg anbefaler på det sterkeste at alle sjekker ut på Gamepass på PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3