Kan de egentlig redde «Mass Effect»-serien?

Bioware-meg-vel.

10. november 2020 18:14

«PressFire.no): «Mass Effect»-serien kræsjlandet brutalt etter å ha reist til Andromeda-galaksen, men skal nå vekkes til live igjen med tre remakes og et helt nytt spill i serien.

I den nye episoden av Spillrevyen får du høre hvorfor programlederne Jon Cato Lorentzen og Lars Richard Olsen tror at én nøkkelperson i teamet kan gjøre at det nye spillet kan bli bedre enn både «Andromeda» og floppen «Anthem».

Spillrevyen tar også et blikk på et av de viktigste selskapene i spillhistorien som nå sliter i pandemien. Mens spillindustrien ellers gjør god business under covid-19, har Sega besluttet å si opp 10 prosent av sine ansatte. Olsen og Lorentzen diskuterer denne uken skjebnen til skaperne av folkekjære maskiner som Sega Mega Drive og Dreamcast, og ser på noen av de rare bedriftene som selskapet eier i tillegg til å produsere og gi ut spill.

I episoden får du også høre om Take-Two Interactive som nå har bestemt seg for å kjøpe opp Codemasters, og en diskusjon om hva som kan ligge bak avgjørelsen.

Få også med deg vår bonus-episoden fra forrige uke der vi deler alt om Playstation 5 og hvordan den måler seg mot Xbox Series X.

Spillrevyen lages i samarbeid med Pressfire.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3