Klarer 343 Industries å få «Halo»-skuta på rett kurs?

Eller er det trøbbel på dekk? Vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

8. september 2022 09:25

(PressFire.no): Slik jeg ser det har 343 Industries sine 10 år som ivaretakere av «Halo»-spillene bydd på mye positivt, men definitivt ikke uten utfordringer på veien.

«Halo Infinite» begynte veldig bra i fjor med en underholdende kampanje og en gratis(!) flerspillermodus som tilsynelatende slo veldig godt an selv hos den harde kjernen av fansen.

Et år senere er historien en litt annen. Sofa-samarbeidsmodus er nå kansellert, «vanlig» co-op er fremdeles ikke tilgjengelig, og de små drypp av innhold som kommer til flerspilleren har også fått flere til å spørre seg: Hva skjer med Halo og 343 Industries? Vi diskuterer temaet i ukas episode av Rad Crew!

Og apropos langvarige spillserier ser vi også på fem franchiser som kanskje burde ta seg en pause i ukas Topp 5-liste. «Assassin’s Creed», noen?

Vi snakker også «Guilty Gear Strive», mer «The Last of Us Part I» tar et dykk ned i ukas spillnyheter, og vår gjest Christian Langeland er med og prater om arbeidet han gjør med bevaring av data fra 80-tallet og mye mer. Kos dere med ukas show, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3