- Knapt gjort noe annet enn å spille «Pokémon» de siste dagene.

Are er hekta på «Pokemon Violet» i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

24. november 2022 14:37

(PressFire.no): Tekniske utfordringer til tross, «Pokémon Violet» og «Scarlet» er kjempestore hits og vår vert Are harfunnet veldig mye å like i det nyeste «Pokémon»-kapittelet på Nintendo Switch. Få med deg ukas episode for å høre alle inntrykkene til både Are og Linn, som begge har brukt helga som var på å «fange dem alle»!

Vi kommer også innom den bisarre informasjonen som har kommet ut om Tommy Tallarico, spillkomponisten (bl.a. kjent fra de flotte «Video Games Live»-konsertene, som angivelig har skrytt på seg litt mer enn han kanskje burde, og som nå under pandemien har vært sentral i dramet rundt den uutgitte konsollen Intellivision Amico.

Jeg på min side er hekta på «Vampire Survivors» i så stor grad at en intervensjon muligens blir nødvendig i nær fremtid. Hva er det med dette fordømte spillet som er så vanedannende?

I ukas Topp-liste snakker vi om de ulike versjonene av «Tetris» som har kommet gjennom tidene, og rangerer de vi mener er de fem beste. Nummer 3 vil overraske deg, eller noe sånt. Clickbait!

Abonnér via Apple Podcasts, Spotify, eller hvilken som helst annen podcast-app! Støtt gjerne Rad Crew på Patreon også, det er alltid moro.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3