Kojima jobber på nytt snikespill med PlayStation Studios kalt Physint

– Vil være kulminasjonen av karrieren min.

31. januar 2024 23:55

(PressFire.no): Under kveldens State of Play-sending kunne den legendariske spillregissøren Hideo Kojima ikke bare avsløre «Death Stranding 2», men også at han jobber med enda et nytt spill.

Det er ikke snakk om «OD», spillet han annonserte sammen med Xbox rett før jul, men et helt nytt spill som skal være et «action-spionasjespill».

Prosjektet heter «Physint» enn så lenge.

Kojima er jo som kjent mannen bak «Metal Gear»-serien, serien som har «Tactical Espionage Action» i blodet, og det er nok ikke uten grunn at han derfor virker ekstra gira på dette prosjektet.

– Om to år feirer jeg 40 år som spillutvikler, og jeg er sikker på at dette spillet vil bli kulminasjonen av hele karrieren min, sier Kojima.

Utviklingen av spillet starter for fullt når Kojima Productions er ferdige med «Death Stranding 2» i 2025, og det skal være en miks av film og spill.

– Det er selvfølgelig et interaktivt spill, men det er også en film når det gjelder look, historie, tematikk, casting, skuespill, klær og lyd. Med dette spillet så håper vi å bryte ned barrierene mellom film og spill.

Ikke noen dato, ikke noe år, ingen trailer og ikke noe navn på spillet enda.

https://www.youtube.com/watch?v=WEpK67JDLu8

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3