Kommer «World of Warcraft» omsider til konsoll?

– Snakker om det hele tiden.

6. november 2023 12:12

(PressFire.no): I 2024 er det 20 år siden «World of Warcraft» ble lansert til PC, og gaming-verdenen var egentlig aldri det samme siden.

Utallige oppdateringer, tilleggspakker og nytt innhold – selv en relansering av «Classic»-servere – har kommet i etterkant. Titalls millioner har vært på besøk i Azeroth i årene som har gått.

Men spillet har, kanskje forståelig nok, aldri blitt lansert til konsoll.

Det kan endre seg nå. I et intervju med GamesRadar i forbindelse med BlizzCon sier produsent på spillet Holly Longdale at det foregår samtaler i selskapet om å gi ut spillet på konsoll.

– Selvfølgelig! Ja, vi snakker om det hele tiden, sier hun.

– Det er et komplisert spørsmål. For konsollpublikummet vil det sannsynligvis være en annen tilnærmelse.

Hun forteller videre at det verken står på tekniske utfordringer eller logistikk for å få det gjort.

– Det spørs litt hvem du spør. Jeg tror ikke det er det, for å være helt ærlig. Jeg synes vi er ganske godt posisjonert, som er litt av grunnen til at vi snakker om det.

Akkurat nå er derimot fokuset på det kommende «Worldsoul Saga» – de neste tre tilleggspakkene til «World of Warcraft» som ble annonsert i helga.

–Vi har disse tre utvidelsene, og vi gleder oss veldig til dem. Men ja, selvfølgelig. Det ville være veldig uærlig å si at vi ikke snakker om det. Selvfølgelig snakker vi om det!

– Vi er Microsoft nå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3