Kun for de mest hardcore «Final Fantasy» fansene?

Prøv å si «Theatrythm» ti ganger så fort du kan.

23. februar 2023 13:23

(PressFire.no): «Final Fantasy Theatrythm: Final Bar Line» er en hyllest til musikken fra serien med samme navn. Jeg har spilt alle de tidligere «Theatrythm» titlene, men dette er nok den beste hittil med over 300 spor å tappe til rytmen til.

Og ja, det er nok mest for de aller mest entusiastiske «Final Fantasy»-fansene dette. Flaks at jeg er en av dem! I ukas episode diskuterer vi hvorfor dette er et av de bedre rytmespillene på en god stund. Det får meg også til å lengte tilbake til «Elite Beat Agents» på DS! Det var et spill, det.

Jeg snakker også om førsteinntrykkene mine fra «Monster Hunter»-inspirerte «Wild Hearts» som faktisk ikke er så gærnt så langt. Spørsmålet er vel om det kan konkurrere med «Monster Hunter Rise» som nå er ute på alle moderne plattformer og er et av seriens beste spill.

Og apropos spillkloner så er det nettopp det som er tema for ukas Topp 5-liste også, der vi tar for oss de mest infamøse, de mest skamløse og de mest åpenlyse spillklonene noensinne. Du husker vel «Giana Sisters»?

Snakkes neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3