Legger ned studioet bak «Kerbal 2»

1. mai 2024 23:58

(PressFire.no): Alt tyder på at Take-Two legger ned studioene Intercept Games («Kerbal Space Program 2»), og Roll7 («Rollerdrome», «OlliOlli World»).

Nedleggelsene kommer som et ledd av masseoppsigelsene i selskapet, der de har varslet at fem prosent av alle ansatte må gå. Det tilsvarer rundt 600 ansatte.

«Kerbal Space Program 2» har vært en aldri så liten fiasko for selskapet, og har siden lanseringen i early access i 2023 aldri greid å komme opp til høydene forgjengeren nådde.

Take-Two har ikke bekreftet nedleggelsen offisielt, men sier i en uttalelse til Bloomberg at de skal fortsette å gi ut oppdateringer til spillet.

Hvem som skal gjøre det fremover virker uklart, for i sosiale medier har flere ansatte hos studioet gått ut og sagt at de har mistet jobben. 

Samtidig har Take-Two varslet myndighetene i Washington stat (hvor Intercept ligger) at de permanent skal stenge selskapet mot slutten av juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3