- Mange vil prøve å kopiere suksessen bak «Arcane» og «Cyberpunk 2077 Edgerunner»

Spilluniversene får nytt liv på TV. Her er ukas Rad Crew-podcast!

29. september 2022 09:49

(PressFire.no): Helt siden tidlig på 90-tallet har filmstudioer forsøkt å tjene penger på populariteten til spillmediet, og på 30 år har det ikke resultert i stort mer enn to eller tre filmer som best kan beskrives som «OK».

Noe har derimot skjedd. På strømmetjenester som Netflix har serier som «Arcane: League of Legends» og «Cyberpunk 2077: Edgerunners» vist at det går an å lage kvalitetsinnhold basert på dataspill, og ikke nok med det: Det har igjen økt interessen for spillet det er basert på.

I ukas episode diskuterer vi hvordan dette har bidratt til å gjenopplive interessen for «Cyberpunk 2077», og i hvilken grad vi tror dette vil påvirke andre utgivere. Vi tror nemlig mange vil forsøke å kopiere denne sukssen, men det er ikke dermed sagt at alle vil lykkes.

Pluss: Vi prater «Trombone Champ», «Diofield Chronicle», retro-skytespillet «Prodeus», og mye mer. Og jeg har deltatt i et vaskeekte bryllup i «Final Fantasy 14», så Mark Zuckerberg sitt metaverse kan egentlig bare gå å legge seg.

Nyt showet så snakkes vi neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3