Nå blir «The Last of Us Part II» mye vanskeligere

Hvis du vil.

11. august 2020 16:35

(PressFire.no): Det kommer nå en ny nedlastbar oppdatering til «The Last of Us Part II» som er spesielt myntet på de som ser etter mer utfordring.

Med oppdateringen kommer nemlig vanskelighetsgraden såkalt Grounded Mode – en modus som også kom til det første spillet.

I modusen økes for eksempel skaden man tar fra fiendene, fjerner muligheten til å spore fiender ved hjelp av hørsel og all hjelpegrafikk på skjermen tas bort.

Det blir nå også mulig å skru på Permadeath – at du dør umiddelbart og må begynne på ny hvis du dør. Denne kan skrus av og på under alle vanskelighetsgrader.

For å korrespondere de nye utfordringene kommer det derfor også to nye Trophies tilhørende nettopp Grounded Mode og Permadeath.

Sammen med oppdateringen kommer også en rekke nye muligheter til å endre spillet – både visuelt, lydmessig og spillmekanisk.

Hva med litt annen stil?

Med oppdateringen installert vil man kunne endre visse deler av spillet – som sakte kino og speilvendt verden. Eller hva med å redusere lydkvaliteten til å ligne mer på 8-bit-konsoller?

Det kommer også nye muligheter for å endre kontrollsystemet.

Oppdateringen slippes torsdag 13. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3