Nesten tre måneder siden lanseringen av «Warcraft III: Reforged»

Fremdeles ingen rangering og fansen er fremdeles forbanna.

12. mai 2020 12:38

(PressFire.no): Det var ikke til stående applaus at Blizzard Entertainment i slutten av januar relanserte «Warcraft III» i «oppussed» utgave.

Funksjonsmessig var spillet en vesentlig nedgradering fra versjonen som allerede var ute – i tillegg var overhodet ikke alle enige i at det grafiske var en forbedring. Samtidig var utgivelsen full av feil og mangler – spesielt åpenbar var konkurransefunksjonene med de essensielle rangeringene.

Mange anmeldere slaktet utgivelsen, inkludert undertegnede, og fans var rasende.

Blizzard beklaget for at utgivelsen ikke levde opp til forventningene og lovet i et innlegg å fikse og forbedre i tiden som kommer, og bedyret at de ventet med konkurransefunksjonene for å implementere en «myk overgang til MMR-system» i likhet med «StarCraft: Remastered».

Nå nærmer vi oss tre måneder siden lanseringen og selv om Blizzard har lagt ut flere oppdateringer virker det konstant å være en følelse av «to steg forover og ett tilbake», i tillegg til at det ifølge mange spillere feil fokus fra spillutviklerne.

I en oppdatering datert 18. mars ble det påpekt at utviklerne prioriterer «rangerte ladder, profiler, klaner og custom campaigns».

En måned senere kom den neste store oppdateringen, men konkurransefunksjonene lar fremdeles vente på seg. Det hjelper ikke at de også har fjernet visse typer statistikk fra spillere.

På det offisielle forumet hagler det med kritikk fra spillerne, som kaller det hele en vits.

Blizzard har fremdeles ikke gitt noen indikasjon for når man kan forvente konkurransefunksjonene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3