Netflix bekrefter «Resident Evil»-serie

Følger døtrene til Albert Wesker.

3. september 2020 10:51

(PressFire.no): Det har gått over halvannet år siden ryktene om en Netflix-serie basert på «Resident Evil» fløt rundt på nettet.

Nå bekrefter strømmetjenesten at denne er under produksjon, og at det er studioet Constantin Film som står bak produksjonen.

Studioet er det samme studioet som også har vært ansvarlige for de seks filmene som er løst basert på «Resident Evil»-spillene med Milla Jovovich i hovedrollen. Den siste filmen kom i 2016 og fikk undertittelen «The Final Chapter».

Serien skal følge de to søstrene Jade og Billie Wesker – barn av S.T.A.R.S.-kaptein og virus-fan Albert Wesker – som bor i byen New Raccoon City.

Historien er delt opp i to, der den ene delen følger de to søstrene da de er 14 år gamle, mens den andre er satt 16 år fram i tid – til en tid hvor verden har gått under som følge av zombie-utbruddet, og bare rundt 15 millioner mennesker er gjenværende.

Det er Andrew Dabb, som tidligere jobbet som manusforfatter på «Supernatural», som er sjef for hele prosjektet. Planen er at den første sesongen skal ha åtte episoder, men det er fortsatt ingen lanseringsplan, så det kan drøye en stund før det hele dukker opp på skjermene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3