Nintendo får kritikk for å låse ny «Skyward Sword»-funksjon bak Amiibo-kjøp

Legger til en slags fast travel-mulighet.

19. mai 2021 15:11

​(PressFire.no): Nintendo har avslørt en ny Amiibo-figur i forbindelse med relanseringen av «The Legend of Zelda: Skyward Sword» til Switch.

Fin.

Figuren er av Zelda og hennes Loftwing-fugl, men Nintendo har høstet kritikk for å låse vekk en ny funksjon i spillet bak denne figuren.

Spillet foregår både oppe i himmelen, hvor Link flyr rundt på sin egen Loftwing, og nede på bakken i Hyrule, men for å gå mellom disse to måtte man i originalspillet tråkke bort til en av spillets lagringspunkter (i form av en statue).

Ved å bruke Amiiboen vil du derimot kunne hoppe opp til luft-delen når og hvor som helst, og så returnere ned der du var igjen på samme måte. Dette fungerer også inne i templene i spillet eller i bygninger.

Flere i sosiale medier kritiserer nå Nintendo for å låse vekk en åpenbar forbedring av spillet til en figur som sannsynligvis kommer til å være utsolgt mikrosekunder etter lansering.

«Skyward Sword» kom opprinnelig ut til Wii i 2011, og blir lansert til Switch 16. juli i år..

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3