Nintendo skal ha vist fram Switch 2 på Gamescom

Kjørte «Matrix»-demo med ray tracing og DLSS.

7. september 2023 14:54

​(PressFire.no): Både Eurogamer og søstersiden Video Game Chronicles skriver i dag at de har kilder som var til stede da Nintendo viste fram sin neste generasjons konsoll.

Dette skal ha skjedd bak lukkede dører på Gamescom. Tidligere har det blitt rapportert at enkelte utviklere allerede skal ha fått tilsendt utviklerverktøy for den nye konsollen, som skal være en hybridkonsoll slik Switch er, og at lansering skal være i løpet av 2024.

Ifølge kildene skal Nintendo ha vist fram en oppjasset versjon av «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» som kjørte i høyere oppløsning og med bedre bildefrekvens.

De skal også ha kjørt en demonstrasjon av Epic Games' Unreal Engine 5-demo «Matrix Awakens», som ble gitt ut i 2021 for å vise ny teknologi på Xbox Series- og PlayStation 5-maskinene.

Fra «Matrix»-demoen.

Denne demoen skal ha inneholdt avansert ray tracing som er tilgjengelig på dagens kraftigere konsoller i tillegg til Nvidias oppskaleringsteknologi DLSS – som ikke er tilgjengelig på Xbox eller PS5.

Det visuelle skal være «sammenlignbar med dagens konsoller», ifølge kildene.

Du kan lese mer om demoen i vår test her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3