Norske spill med i demo-festen på Steam

Prøv ut noen kommende godbiter denne uka.

16. juni 2022 17:34

(PressFire.no): Denne uka er det demo-fest på Steam, der en drøss indie-utviklere viser fram spillene sine i Steam Next Fest.

Og blant disse finner vi noen norske godbiter. Så hvorfor ikke slå i hjel litt tid med å prøve ut noen av disse?

«A Bad Game of Football»

Studio Gauntlet lagde det ypperlige «Bonkies» for et par år siden, og har nå satt snuten mot fotballens eventyrlige verden.

Spillet, som er for opp til to spillere, blander sammen sanntidsstrategi og fotball – der du styrer alle spillerne dine rundt på banen samtidig, akkurat som i et gammelt strategispill.

Det blir hektiske greier, gjort «verre» av at dommeren slår i hjel spillere som sklitakler for hardt i synsfeltet hans.

Prøv demoen her.

«ICEwall»

Spillet er laget av énmannsbandet Erlend Kirkebø, som tidligere jobbet hos Megapop, og som er tydelig inspirert av klassiske «Space Invaders».

Men tvisten her er at det blandes inn roguelite-mekanikker, der du får mulighet til å velge en oppgradering til skipet ditt etter hver endte runde.

Boss-kamper er det også!

Prøv demoen her.

«Metal: Hellsinger»

En kan kanskje si at «Metal: Hellsinger» ikke bare er et norsk spill (det gis ut av Funcom, men lages av Funcoms svenske studio The Outsiders).

Eventuelt kan vi kalle utviklerne for «norgesvenner»? Uansett er det en demo ute for rytmeskytespillet også, der det er mer trøkk i våpen og poengsanking om skuddene avfyres i takt med musikken.

Prøv demoen her.

Noen andre godbiter du har funnet i demo-samlingen på Steam disse dagene? Spytt de ut i kommentarfeltet da vel!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3