Plottet til «The Last of Us 3» er klart

Men blir ikke laget… ennå.

28. april 2021 11:58

(PressFire.no): Det er i podcasten Script Apart at Naughty Dog-sjefen åpner opp om et tredje spill i «The Last of US»-serien.

Der avslører han at de faktisk har lagt et plott for en oppfølger, men at de ikke lager spillet ennå.

- Jeg vet ikke hvor mye jeg vil avsløre… Halley Gross og meg har skrevet et grovt plott for en historie, som vi ikke lager akkurat nå, men som jeg håper kan bli realisert en dag, sier han og påpeker at det utforsker hva som skjer etter det andre spillet.

Han kan også fortelle at det har vært en god del debatt internt om et tredje spill, men at forpliktelsen til utviklingsløpet er så stort.

Druckman mener også at siden det nå er en serie, så må man ta hensyn til etablerte mønster – struktur og tematisk sett.

Det er foreløpig helt ukjent hva studioet jobber med og skal man tolke Druckman virker de ikke å ha bestemt seg helt ennå.

- Når vi er ferdig med en av våre store titler, så tar vi lang tid til å utforske forskjellige idéer. Om det kommer til å bli «The Last of Us 3», om det blir noe nytt, eller om det er en gammel serie vi vil tilbake til.

Han er tydelig på at han ønsker å utforske alle mulighetene før de bestemmer seg.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3