– PS5-lanseringen i Norge er en katastrofe

Vi diskuterer hvorfor.

2. november 2020 11:50

(PressFire.no): De som bestilte Sonys nye maskin i mai ser ut til å måtte vente ett år på å få Playstation 5 i Norge. I ukens Spillrevyen ser vi på alt som har gått galt.

Hvordan er det egentlig å få Playstation 5 og Xbox Series X i hus? For noen vil dette svært lang tid, men for Erik Fossum i Pressfire ble det tidlig julaften i år. Sammen med Jon Cato Lorentzen og Lars Richard Olsen i Spillrevyen forteller han hvordan det er å ha de ettertraktede maskinene i tv-benken, hvorfor den nye Xbox-kontrolleren kanskje er tidenes beste og mye mer.

Du får også sterke meninger om hvorfor PS5-lanseringen i Norge ikke imponerer. Spesielt forklaringen på hvorfor maskinen ikke selges fysisk i butikk virker lite troverdig, sier Fossum som har studert saken nærmere.

Ellers diskuterer gjengen «Cyberpunk 2077»-utsettelsene og hva som ligger bak. Tidligere spillsjef Jon Cato tror nemlig han vet hva som kan ha stukket kjepper i hjulene for utviklerne.

Få også med deg panelets tanker rundt en fersk dom om lootbokser i «Fifa Ultimate Team». Hva betyr det at stadig flere land går til sak mot den svært lukrative - men muligens skadelige - måten å tjene penger på?

Spillrevyen kommer hver mandag i samarbeid med Pressfire. Podkasten tilhører LOLbua-konglomeratet, og som med Pressfire er det mulig å støtte produksjonen på Patreon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3