Pusser opp «Until Dawn» på PS5 og PC

1. februar 2024 02:11

(PressFire.no): I år er det ni år (!) siden «Until Dawn» kom ut på PS4 og flyttet «tenåringer på hyttetur i skogen blir drept på grusomt vis»-sjangeren over til spillenes rike.

Det fortjener en oppussing ifølge Sony, og sammen med Ballistic Moon har de flyttet spillet over på den mer moderne spillmotoren Unreal Engine 5.

Det betyr penere grafikk – og det loves samtidig nye animasjoner og et helt nytt kamerasystem som lar deg bevege kameraet fritt.

Men mest interessant er det nok at spillet får mer innhold. Akkurat hva dette blir for noe er litt usikkert, men Sony melder på bloggen sin at spillet vil la deg «utforske forbedrede og nye områder med nye interaksjoner og ting å samle».

Spillet kommer til PC og PlayStation 5 i løpet av året.

https://www.youtube.com/watch?v=pnbxcNmUcQo

«Until Dawn» tar forøvrig turen helt rundt fra å være filminspirert til å bli film: En filmversjon kommer etter hvert, regissert av David Sandberg («Light's Out»).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3