«Ratchet & Clank: Rift Apart» kommer til PC i juli

31. mai 2023 11:34

(PressFire.no): Insomniac Games' tidligere PS5-eksklusive spill «Ratchet & Clank: Rift Apart» lanseres på Steam og Epic Games Store i juli.

«Ratchet & Clank»-serien har alltid vært en plattformyndling på PlayStation-plattformene, og «Rift Apart» ble en av showcase-spillene for PlayStation 5 med sine hurtige overganger mellom mange forskjellige verdener da spillet kom ut i 2021.

PC-versjonen får noen grafiske forbedringer over originalspillet, som høyere oppdateringsfrekvenser. Spillet får også støtte for skjermer som er ultra-wide (21:9, 32:9 og 48:9), støtte for trippel-skjerm-oppsett. 

Det vil som i originalen være ray-tracing, men denne gangen jekket opp med støtte for ray-tra​cing også for utendørsskygger.

Spillet vil også inkludere støtte for det meste av moderne oppskaleringsteknologier, som DLSS 3, FSR 2 og XeSS, i tillegg til Insomniacs egen «Temporal Injection»-teknologi. Også NVIDIA Reflex og DLAA støttes. Du vil kunne spille spillet både med vanlig kontroller eller tastatur og mus.

Spillet lanseres på Steam 26. juli. Det er Nixxes Software som står for porteringen, kan Sony fortelle.

https://www.youtube.com/watch?v=i_jZ3BV6Adc

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3