Så hva skjer med E3, egentlig?

RIP E3. Her er ukas Rad Crew.

30. mars 2023 11:39

(PressFire.no): Den sagnomsuste E3-messen var siden midten av 90-tallet stedet der spillbransjen møttes for å gjøre deals, annonsere nye spill og vise frem det siste av maskinvare – med pressen til stede.

Over tid har dette endret seg sakte men sikkert, og flere og flere utgivere har valgt å gjøre sine egne nettbaserte presentasjoner som er mer myntet på fans enn presse og businesspartnere, i tillegg til at andre bransjemesser som Gamescom har vokst noe voldsomt.

Nå ser det ut til å være kroken på døra på E3 og vi diskuterer i ukas nyhetssegment om det virkelig kan være sant? Det føles surrealistisk.

Vi snakker også om de fem beste Resident Evil-protagonistene (ifølge oss), og jeg har runda Resident Evil 4 remaken, som er et av de beste spillene jeg noensinne har spilt. Erik Fossum fra Pressfire hadde rett, tenk det!

Herman på sin side har spilt Diablo IV sin åpne beta og forteller villig om det! Neste uke tar vi en påskeferie, men det medlemseksklusive Rad Crew Nights-showet får du servert til helgen hvis du backer oss på Patreon.

Du kan abonnere på Rad Crew på Spotify, Apple Podcasts, og over alt hvor du finner podcaster!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3